Glumica Anne Heche živa je gorjela i gušila se od dima 45 minuta u svom slupanom automobilu u gorućoj kući u Los Angelesu prije nego što su spasioci mogli započeti s pružanjem prve pomoći, pokazuju novootkriveni zapisi.

Zbog užasnog plamena i dima izazvanog nesrećom vatrogasci nisu mogli doći do automobila 20 minuta, a zatim ga nisu mogli izvući iz zgrade još najmanje isto toliko, izvijestio je NBC pozivajući se na dokumente vatrogasne službe i postojeće radiokomunikacije, prenosi Page Six.

Heche je umrla od ozljeda koje je zadobila udisanjem i od opeklina, a također joj je u nesreći slomljena i prsna kost. Njezina smrt proglašena je nesretnim slučajem, objavio je mrtvozornik nekoliko dana nakon što je isključena s aparata u bolnici. 

Ozlijeđena je kada je njezin auto preskočio rubnjak i udario u kuću u zapadnom Los Angelesu 5. kolovoza. Zapalili su se automobil i kuća, a samo je Heche ozlijeđena u nesreći.

Filmska i kazališna glumica umrla je bez oporuke, a njezin 20-godišnji sin podnio je sudske papire kako bi imao kontrolu nad njezinom imovinom. Homer Laffoon, njezin sin kojeg je dobila s bivšim suprugom Colemanom Laffoonom, podnio je peticiju višem sudu u Los Angelesu tražeći da mu se dopusti da upravlja majčinim imanjem.

U peticiji su Homer Laffoon i 13-godišnji Atlas Tupper, glumičin sin kojeg je dobila s bivšim partnerom Jamesom Tupperom, navedeni kao njezini jedini nasljednici.

Izvor:index.hr

error: Content is protected !!