Bojan me pitao “bih li mogao otići?” i ja i predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković smo se složili oko toga, objasnio je izbornik reprezentacije iz Milana

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović (33) dobio je najljepše moguće vijesti uoči prve utakmice na Eurobasketu u petak protiv Grčke, postao je otac. Njegova djevojka Zrinka Šahurić rodila je u Dubrovniku sina Luku.

Novopečeni tata odigrao je utakmice protiv Grčke i Velike Britanije, a onda je slobodan dan iskoristio da nakratko skokne u Lijepu Našu o svom trošku i vidi sinčića. – Pustio sam Bojana da poljubi dijete, zagrli ženu i neka nam se vrati.

Mislim da je to s moje strane nešto što je trebalo učiniti u tako posebnom trenutku za igrača koji je svih ovih godina iznimno odan reprezentaciji.

Uostalom, sljedeću utakmicu igramo u ponedjeljak, a Bojan će se vratiti već u nedjelju, negdje iza ručka – rekao je izbornik Damir Mulaomerović. Babo je Grcima zabio 19, Britancima 15 koševa, a idući ispit je u ponedjeljak (14.15) protiv Estonije.

– Bojan me pitao “bih li mogao otići?” i ja i predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković smo se složili oko toga. Štoviše, i sam bih mu sugerirao takvo što jer rođenje djeteta je nešto izvan i iznad košarke – dodao je Mulaomerović.

Izvor:vecernji.ba

error: Content is protected !!