Dinamo će svoju europsku priču u grupnoj fazi Lige prvaka započeti na fantastičan način. Pred prepunim Maksimirom Modri u utorak od 18:45 sati dočekuju engleskog velikana Chelsea.

Samo tri sata nakon što su ulaznice za nogometni spektakl puštene u prodaju, iz Dinama su poslali vijest kako je Maksimir rasprodan:

– Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 1. kola UEFA Lige prvaka Dinamo – Chelsea na stadionu Maksimir u nedjelju oko 14 sati rasprodane ulaznice za sve tribine, stoji u priopćenju.

Nestvarno zvuči da se zapad rasprodao za pola sata, a ogromne gužve stvorile su se danas u jutarnjim satima ispred stadiona. Navijači su čekali i duže od dva sata do otvaranja blagajni kako bi došli do ulaznica.

Dinamo je također poslao i važnu obavijest za ulaznice, te najavio kontrole na ulazu:

– Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime te nisu prenosive. Na ulazima u stadion bit će kontrola ulaznica i osobnih dokumenata. Nema mogućnosti promjene osobnih podataka na kupljenim ulaznicama, a također nije moguće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice.

Podsjetimo, južna tribina rezervirana je za gostujuće navijače, a istočna nema uporabnu dozvolu nakon potresa. Dinamovim navijačima je na raspolaganju ostala stoga samo zapadna i sjeverna tribina, odnosno oko 21 tisuća mjesta, piše HRT.

Izvor: narod.hr/HRT

error: Content is protected !!