Policijski službenici Federalne uprave policije su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije – Područnog tužiteljstva Konjic, poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti uhitili su osobu inicijala A.M. (1985.) sa područja općine Konjic zbog sumnje u neovlašteno stavljanje u promet opojnih droga.

U sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Konjicu izvršen je pretres pokretne i nepokretne imovine koju koristi osumnjičeno lice na čijoj zemljišnoj parceli je pronađeno osam stabljika zasada visine 150-180 cm NN biljke koja asocira na opojnu drogu (Cannabis sativa L.), određena količina zeljaste materija zelene boje, te drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa krivičnim djelom.

Lice lišeno slobode je kriminalistički obrađeno, te će protiv istog u zakonskom roku biti podnesen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nadležnom Tužiteljstvu.

Asistenciju Federalnoj upravi policije prilikom realizacije akcije pružilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije, Policijska uprava Konjic, priopćili su iz Federalne uprave policije.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!