Dinamo je uoči današnje utakmice prvog kola Lige prvaka protiv Chelseaja, koja počinje u 18.45, objavio opširne upute za navijače, koje prenosimo u cijelosti:

“ULAZAK NA STADION

1. Prije nego što dođete do stadiona pripremite osobni dokument i ulaznicu za pojedinu utakmicu ili svoju godišnju ulaznicu.

2. Ulaznice koje ste kupili online (ulaznice.hr ili Aircash aplikacija) potrebno je ispisati kod kuće. Nema preuzimanja ulaznica za Ticket pointu niti je moguće ući s prikazom ulaznice na pametnom telefonu.

3. Ispisane ulaznice potrebno je savinuti tako da mogu uči u čitač na ulaznoj barijeri na stadionu.

4. Vlasnici godišnjih ulaznica s tom istom ulaznicom ulaze na stadion za svaku domaću utakmicu u svim natjecanjima u sezoni 2022/23. Ne trebate preuzimati papirnatu ulaznicu za svaku utakmicu na Ticket pointu. Godišnju ulaznicu potrebno je predočiti (uz osobni dokument) na predulazima ako postoje te očitati na čitaču na samom ulazu u stadion.

5. Zaštitaru na predulazu svi navijači trebaju pokazati osobni dokument i ulaznicu kako bi mogao usporediti podatke. Predulazi su napravljeni kako bi se smanjila gužva na samim ulazima za pojedinu tribinu i kako bi se osigurao brži prolazak navijača kroz ulaze.

6. Dolaskom do glavnog ulaza na stadion pojedinačnu ulaznicu (ili godišnju ulaznicu) potrebno je staviti u čitač kako bi se otvorio prolaz.

7. Barkod na ulaznici pri skeniranju treba biti okrenut prema gore.

8. Nakon prolaska barijere doći ćete do zaštitara koji će obaviti sigurnosni pregled. Svaki navijač obvezan je pristupiti sigurnosnom pregledu prilikom ulaska na stadion.

9. Prema prosudbi policijskih službenika, moguć je eventualni dodatni pregled policije.

10. Imajte na umu da svaka ulaznica vrijedi samo za jednu osobu – nije moguće predati svoju ulaznicu drugoj osobi. Ulaznice su personalizirane, glase na ime i prezime vlasnika te nisu prenosive.

Redovi za ulaznice pred Ticket pointom

PERSONALIZACIJA ULAZNICA

Ulaznice za utakmicu su personalizirane, na svakoj ulaznici mora biti ispisano ime i prezime. Svim nosiocima ulaznica koji će posjedovati ulaznice koje NISU VEZANE na njihov osobni dokument ulazak na stadion bit će odbijen bez povrata novca. Pokušaj ulaska s krivom ulaznicom ili ulaznicom na tuđe ime je prekršaj i možete biti prekršajno gonjeni i kažnjeni.

TRIBINA SJEVER STADIONA MAKSIMIR

Sjeverna tribina stadiona Maksimir je dvoetažna, podijeljena na sjever dolje i sjever gore.

SJEVER DOLJE

– donja tribina sjevera kapaciteta je 4950 sjedećih mjesta

– ulazak navijača na donju tribinu omogućen je na prva dva ulaza gledano od zapada

– preporučeni dolazak na tribinu sjever dolje je iz smjera ulice Svetice

SJEVER GORE

– gornja tribina sjevera kapaciteta je 4510 sjedećih mjesta

– ulazak navijača na gornju tribinu omogućen je na trećem ulazu gledano od zapada (rotor) i na sjevernom ulazu tribine istok

– preporučeni dolazak na tribinu sjever gore je iz smjera Hondlove ulice

Navijači Dinama

ULAZAK DJECE DO 12 GODINA NA TRIBINU SJEVER – PRIORITET

Za djecu do 12 godina koja su u pratnji roditelja ili skrbnika ulazak na tribinu sjever (i donju i gornju) organiziran je na posebnim ulazima:

1. Ulaz na obje tribine sjever omogućen je sa zapadne strane sjeverne tribine (staklena vrata)

2. Ulaz na obje tribine omogućen je na posebnoj barijeri ulaza tribine istok (sjeverna strana)

Djeca do 12 godina u pratnji roditelja na ulazima na tribinu sjever imaju prioritetni prolaz, odnosno pozivamo sve roditelje ili skrbnike koji dolaze na utakmicu s djecom do 12 godina da dođu na jedan od dva navedena ulaza namijenjena posebno za njih.

PREPORUKA

Svim navijačima Dinama koji dolaze na utakmice preporučujemo pravovremeni dolazak na stadion, posebno na dane utakmica kada je stadion rasprodan, kako bi na vrijeme prošli kompletnu proceduru na ulazima koja zahtijeva određeno vrijeme, kako bi na vrijeme došli na svoje mjesto na tribini i pratili utakmicu od prve minute.

Klub za svaku utakmicu zasebno putem službenih kanala objavljuje vrijeme otvaranja ulaza na stadionu.

Ujedno preporučujemo korištenje javnog gradskog prijevoza ili taksi prijevoza do lokacije stadiona zbog zatvaranja prometa u krugu stadiona na dan utakmica, ograničenih parkirališnih kapaciteta na stadionu i u krugu stadiona te zbog velike gužve na svim prilaznim pravcima neposredno prije same utakmice.

NUMERACIJA SJEDALICA

Molimo sve navijače da u novoj sezoni poštuju numeraciju sjedalica na svim tribinama, da sjede na mjestima ispisanima na njihovim ulaznicama. Također, molimo sve navijače da ostave prolaze i stube prohodnima te da se ne zadržavaju na stubama.

OSTALO

Zabranjeni su svi oblici rasizma i/ili rasističkog ponašanja, uvredljivo ili neprikladno vikanje. Zabranjeno je bacanje bilo kakvih predmeta s tribina na teren. Zabranjen je ulazak u igralište s tribina bez odgovarajuće dozvole prije, tijekom i nakon utakmice.

Ako imate specifično zdravstveno stanje koje zahtijeva nošenje torbe ili nekih posebnih stvari, ortopedskog pomagala i druge slične opreme, obvezno se trebate s upitom javiti barem nekoliko dana prije utakmice na e-mail adresu sigurnost@gnkdinamo.hr. Bez najave klubu i odobrenja kluba za pojedini upit ulazak uz navedene predmete neće biti dopušten.

Ulaznica za utakmicu Dinamo - Chelsea

OPĆE UPUTE I PRAVILA

Predmeti koje je zabranjeno unositi na stadion Maksimir su:

– pirotehnička sredstva, rakete, dimne bombe, baklje, petarde i sl.

– noževi, oružje (odnosno predmeti koji su napravljeni da bi poslužili kako oružje ili oni koji mogu poslužiti kao oružje)

– laserski uređaji

– nije dopušteno unošenje predmeta pogodnih za bacanje (kamenja, upaljača, kovanica, punjača za mobitele i pripadajuće opreme, električnih cigareta ili svih onih predmeta za koje djelatnik osiguranja na ulazu procijeni da bi se mogli rabiti za bacanje)

– veliki kišobrani i oni s metalnim šiljcima

– profesionalna oprema za snimanje (audio i video) ili oprema koju se smatra profesionalnom

– ruksaci i torbe veće od 30x20x10 cm

– hrana i piće

Ovaj popis nije konačan, dodatne informacije prikazane su na ulazima u stadion.

Ulazak na nogometnu utakmicu bit će zabranjen gledateljima koji:

– su pod utjecajem alkohola

– ne posjeduju ulaznicu ili drugu odgovarajuću ispravu koju je izdao organizator

– za koje se tijekom sigurnosne provjere utvrdi da posjeduju zabranjene predmete i/ili tvari prije navedene

– za koje postoji vjerojatnost da će uzrokovati smetnje i/ili ugroziti sigurnost drugih na utakmici

DOPUŠTENI PREDMETI

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od GNK Dinamo.

Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom.

SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedino ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir, servis www.ulaznice.hr te aplikacija Aircash.

GNK Dinamo ne odgovara ni za kakve sporne situacije i nepravilnosti pri kupnji ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr (kad je aktivna online prodaja) kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost, piše Dinamo.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!