Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg nazočio je svečanoj sjednici Općinskoga vijeća Općine Ravno, organiziranoj u povodu proslave Dana Općine, ujedno i blagdana Male Gospe, zaštitnice Ravnoga, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Županijski premijer potvrdio je tom prigodom osobnu, kao i potporu Vlade HNŽ-a čvrstoj opredijeljenosti razvijanja Ravnoga u smjeru visokoga društvenog, socijalnog i infrastrukturnog standarda ne samo za njegove stalne žitelje nego i za sve veći broj turista koji, iz godine u godinu, otkrivaju taj hercegovački biser i njegovu autentičnu ljepotu.

“Taj razvoj nikako nije slučajan, nego je plod sustavnoga i neumornog rada općinske uprave koja će u Vladi HNŽ-a i dalje imati punu potporu. Uvijek ćemo biti opredijeljeni za pomaganje našim jedinicama lokalne samouprave i njihovim projektima koji znače napredak i bolje sutra za sve nas. Vlada kojoj sam na čelu razumije značaj razvoja naših općina i gradova, a i ovom ih prigodom sve iskreno pozivam da u zajedništvu tražimo najbolja rješenja za prosperitet i napredak”, poručio je Herceg.

On je također čestitao općinskomu načelniku, predsjednici Općinskoga vijeća, vijećnicima i svim žiteljima najistočnije općine HNŽ-a njihov dan i župni blagdan, sa željom da dogodine “svjedočimo novim, još boljim rezultatima razvojnih procesa i sve ugodnijemu životu u tomu dijelu podneblja”.

/HMS/

error: Content is protected !!