Ženska odbojkaška reprezentacija igra svoju četvrtu utakmicu u ovom ciklusu Kvalifikacija za Europsko prvenstvo – EuroVolley 2023.

Nakon loše prve utakmice na domaćem terenu i porazu od reprezentacije Grčke, djevojke su znatno bolje, u svom stilu, odigrale dvije utakmice protiv Švicarske i upisale dvije pobjede od 3:1 u setovima, na domaćem i gostujućem terenu.

Došlo je vrijeme za uzvratnu utakmicu u Grčkoj, u kojoj će djevojke dati sve od sebe da se osvete Grkinjama za poraz u Sarajevu. Grčka, koja je favorit grupe, neće lako pustiti bodove, a našim odbojkašicama je ova utakmica dodatni motiv da već nakon ove utakmice osiguraju plasman na EuroVolley 2023. Sigurno je da nas u Grčkoj očekuje interesantna utakmica, jer Grkinje u ovom ciklusu još uvijek nemaju izgubljenih setova.

Utakmica u Kalamaria – Thessaloniki na rasporedu je u srijedu, 7. rujna sa početkom u 20:30 sati, priopćeno je iz Odbojkaškog saveza BiH.

Za reprezentativke Bosne i Hercegovine nakon utakmice u Grčkoj nema odmora, jer ih već u petak, 9. rujna  u dvorani „Goran Čengić“ u Sarajevu, očekuje prva utakmica protiv Norveške, dok je uzvratna utakmica na rasporedu u subotu, 10. rujna . Obje utakmice počinju u 20 sati, a ulaz u dvoranu je slobodan.

Odbojkaški savez poziva sve navijače da pruže podršku našim odbojkašicama i da u zajedno proslavimo plasman na Europsko prvenstvo.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!