Sedam osoba, od kojih jedna teže, povrijeđeno je u nesvakidašnjoj tučnjavi nekoliko gostiju svatova, među kojima je bio i mladoženja, sa pripadnicima osiguranja jedne sale za svadbe u Mionici u Srbiji, saznaje “Blic”.

Do incidenta na svadbenom veselju održanom prošlog vikenda u jednom mioničkom ugostiteljskom objektu specijaliziranom za te događaje, došlo je nakon što je jedan od gostiju, uživajući u glazbi, u jednom trenutku razbio čašu i popeo se na stolicu. Odmah je reagiralo osiguranje koje je angažirao vlasnik objekta i koje je veselog mladića odvelo do toaleta gdje su mu, po njegovim tvrdnjama, udarili dva šamara.

To je, po svemu sudeći, bio okidač za opću tuču.

– Naime, ošamaren je i prijatelj tog gosta koji ga je pokušao zaštititi, a onda je netko mladoženji i njegovom ocu javio da su napadnuti gosti na svadbi. Njih dvojica i više gostiju odmah su iz svečane sale dotrčali do toaleta, počela je prvo svađa, pa koškanje i na kraju je više gostiju razmijenilo udarce šakama s radnicima osiguranja koji su se, s obzirom da ih je bilo manje, na kraju povukli iz objekta – pričaju izvori “Blica” upoznati sa istragom nesvakidašnjeg sukoba.

Epilog tučnjave je povrijeđenih sedam ljudi – dva radnika osiguranja, mladoženja, njegov otac i još trojica gostiju, od kojih je jedan, zbog težih povreda zadobijenih prilikom razmene udaraca, zadržan na liječenju u bolnici u Valjevu.

Objavljen je i video kojeg možete pogledati OVDJE.

Izvor: Pogled.ba / Blic

error: Content is protected !!