Pjevačica Britney Spears ima svoju prvu pjesmu u Billboardovih top 10 u posljednjih 10 godina.

Njezin novi singl Hold Me Closer koji je snimila s Eltonom Johnom zasjeo je na šesto mjesto američke top liste, što je njezin 14. ulazak u top 10. Pjesma je objavljena 26. kolovoza i također je dosegla treće mjesto u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Singl se također popeo na vrh iTunes ljestvice u više od 40 zemalja, a Britneyin odvjetnik Mathew Rosengart rekao je da je oduševljen što se njegova klijentica vratila na posao, piše Daily Mail.

Nitko ne bi trebao biti iznenađen što je njezin prvi pohod nakon toliko godina ostvario strašan uspjeh, rekao je Rosengart.

U intervjuu za The Guardian, Elton John je rekao kako se nada da će pjesma pomoći Britney da shvati koliku podršku ima nakon njezine bitke za skrbništvo.

Tako sam uzbuđen što to mogu učiniti s njom jer ako to bude veliki hit, a mislim da bi mogao biti, dat će joj puno više samopouzdanja nego što ga već ima i shvatit će da je ljudi zapravo vole i da im je stalo da bude sretna, rekao je pjevač.

Britneyina suradnja s Eltonom Johnom označila je njezin povratak na scenu nakon šestogodišnje pauze. Njezin posljednji studijski album bio je Glory iz 2016, prenosi Jabuka.tv.

U najavi pjesme Hold Me Closer, koja također ima elemente Eltonovih pjesama The One i Don’t Go Breaking My Heart, navodi se da su se dvoje pjevača prvi put susreli 2014.

Godinu dana kasnije Spears je tvitala koliko joj se sviđa pjesma Tiny Dancer i dobila je ideju o suradnji.

/HMS/

error: Content is protected !!