Nakon osvajanja još jedne titule prvaka Bosne i Hercegovine nogometaši Zrinjskog ispisali su povijest bh. klupskog nogometa i na međunarodnoj sceni došavši nadomak natjecanja po skupinama Konferencijske lige.

Novi zadatak pred upravom, stručnim stožerom i igračima je ponovno osvajanje domaćeg prvenstva.

Igor Savić odlučio je napustiti plemiće iako mu je ugovor vrijedio do sredine 2024. godine. Njegov potez razočarao je navijače, tim više što od početka sezone nije pokazivao želju ostati u klubu i inzistirajući na tomu unatoč protivljenju uprave. Iznenađenje njegovim ponašanjem ne skrivaju ni u upravi jer je riječ o jednom od igrača koji je rastao sa Zrinjskim i s tim klubom ostvario najveće uspjehe u karijeri. Unatoč svemu, potpredsjednik Zrinjskog i glavni sponzor kluba Amir Gross Kabiri najavljuje nova ulaganja. Kabiri se očito emocionalno vezao uz mostarski klub i jasno je da ga svaki korak koji šteti klubu čini vrlo borbenim i zaštitnički orijentiranim prema interesima kluba i njegovoj budućnosti, piše Večernji list.

Kako komentirate odluku standardnog prvotimca Igora Savića da napusti klub iako ga je ugovor vezivao do sredine 2024. godine?

– Svakom igraču koji nas napusti želimo mnogo sreće, ponosni smo što naši igrači napreduju i što za njih postoji interes drugih klubova, ali ovo je zadnji put da bilo koji igrač napušta klub tijekom sezone, pogotovo protiv volje uprave. Sljedeći put može sjediti na tribini do isteka ugovora. Biti dio Zrinjskog je privilegij.

Možete li nam opisati kako vi doživljavate Zrinjski?

– Zrinjski je veći od svih nas, imamo jaku organizaciju koja će još jačati. Naši igrači su jedinstvena skupina predanih profesionalaca, predvođena jednim od najboljih trenera u regiji. Imam puno povjerenje u njih.

Kakvu poruku nakon svega možete uputiti navijačima i koji su ciljevi kada je klub u pitanju?

– Mi imamo svoje ambicije, klupski ciljevi i interes su iznad svega i jasno ću vam reći – imat ćemo nultu toleranciju prema onima koji ne poštuju klub i ne ispunjavaju svoje ugovore. Tko neće pokazati punu predanost klupskim vrijednostima i postavljenim ciljevima, neće biti ovdje, svatko ima zamjenu.

Izvor:vecernji.ba

error: Content is protected !!