Počele su utakmice osmine finala EuroBasketa, a svoj dvoboj protiv Finske Hrvatska će igrati sutra od 14.45 sati protiv Finske. Susret ćete moći pratiti i na Drugom programu HTV-a.

Amerikanac s hrvatskom putovnicom Jaleen Smith upoznat je s dvoranom u Berlinu jer ovdje igra sa svojom Albom Berlin.

– Vidio sam ovdje sve, izgleda drugačije nego na utakmicama Albe, ali atmosfera će biti i bolja. Jedva čekam igrati, rekao je Jaleen Smith te dodao:

– Sada su najbolji iz svake grupe, svi će dati sve od sebe, bit će još kompetitivnije nego u skupini. Gledao sam Finsku, igraju energično i brzo, moramo ih usporiti i da ne postignu veliki broj trica.

Najiskusniji Krunoslav Simon veseli se utakmici, ali i odmoru za regeneraciju.

– Mislim da je i mlađim igračima lakše igrati kad ima dan odmora, a pogotovo i meni koji sam u godinama. Termin? To je dosta individualno. Ne odlučuješ o tim stvarima i treba ih tako prihvatiti. Kako nama, tako i njima, rekao je Simon za HRT.

Komentirao je sutrašnjeg protivnika.

– Igraju atipičan stil, puno trče i šutiraju. Morat ćemo se jako dobro pripremiti. Ako odigramo dobro i čvrsto, onda smo jači, ako odigramo run n’ gun, onda smo u problemu. Idemo dati sve od sebe na svakoj utakmici, a onda ćemo vidjeti što smo, zaključio je Simon.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!