Dvojnica kraljice Elizabete rekla je da je “iz poštovanja” prema najdugovječnijoj britanskoj monarhinji koja je umrla u četvrtak odlučila odustati od dosadašnjeg posla nakon 34 godine, ali će i dalje čuvati svoju “kraljičinu” odjeću u znak sjećanja na ženu koju je osjećala kao člana obitelji.

Mary Reynolds (89) prvi je put je postala kraljičina dvojnica 1988., no zapravo su joj prvi put rekli da izgleda kao monarhinja još kad je imala 17. godina.

Pojavljivala se na televiziji i filmu, a među nekima od njenih istaknutih trenutaka su glavna uloga u komediji Bullseye iz 1990. s pokojnim Sir Rogerom Mooreom, kao i pojavljivanje u seriji Doctor Who u povodu 25. godišnjice prikazivanja, koja se obilježavala 1988. godine.

Reynolds je novinarima rekla da je sretna što izgleda poput britanske kraljice, ali je, nakon Elizabetine smrti, odlučila odustati od dosadašnjeg posla iz poštovanja prema monarhinji. Kazala je i da je ta odluka čini jako tužnom.

-Upravo sam preselila u novu kuću. Imam dvije pune kutije šešira i upravo sam se dovinula kamo ću ih spremiti, a onda sam shvatila da mi više neće trebati – rekla je Reynolds.

Zanimljivo, kraljica i njezina dvojnica se nikada nisu upoznale. 

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!