Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić proslavio je u petak 37. rođendan, a u razgovoru za Real Madrid TV oktrio je tajnu svoje igračke dugovječnosti.

– Uvijek me pitaju koja je moja tajna, ali ne znam što na to odgovoriti. Živim nogomet 24 sata dnevno, to ja jako važno. Obožavam to što radim i uživam u svom poslu više nego ikad prije jer znam da sam u zahtjevnim godinama za nogometaša. Nikad ne znate koliko možete trajati na ovako visokom profesionalnom niovu, na kojem su zahtjevi jako visoki. Pokušavam uživati u treninzima i utakmicama i to mi pomaže da se dobro osjećam u ovim godinama, rekao je i nastavio:

– U klub stižem sat i 15 minuta ranije i ovdje doručkujem. S fizioterapeutima se u teretani zagrijem i tako zagrijan krenem na trening. Nekad, ovisi kako se osjećam, i nakon treninga ostanem i radim s fizioterapeutima.

Osvrnuo se i na odlazak Casemira:

– Otišao nam je jako važan igrač kao što je Casemiro, ali imamo dobrih igrača koji ga mogu zamijeniti. Tchouameni se dobro prilagođava, Camavingi je ovo druga godina u klubu i bio je dobar u prvoj sezoni, Kroos je ovdje dugo, a tu je i Valverde, koji je odličan, pa Ceballos, koji dosta doprinosi. Dobro smo pokriveni, zaključio je Modrić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!