Nogometaši Osijeka večeras gostuju na Rujevici kod Rijeke u sklopu 9. kola SuperSport HNL-a, a oko podneva su na autocesti napadnuti njihovi navijači. 

Nakon što su maskirani počinitelji fizički napali navijače NK Osijek, brzom reakcijom policije spriječen je daljnji sukob, objavila je PU brodsko-posavska čije priopćenje donosimo u cijelosti.

– Danas oko 12.10 sati na odmorištu autoceste A3 “Marsonija sjever” blizu Slavonskog Broda došlo je do narušavanju javnog reda i mira. Naime, na navedenom odmorištu zaustavio se autobus s navijačima NK Osijek, koji je putovao u pratnji policijskih službenika. Izlaskom navijača iz autobusa dvadesetak nepoznatih maskiranih počinitelja ih je fizički napalo. Brzom reakcijom policije spriječen je daljnji sukob, a time i daljnje narušavanje javnog reda i mira kao i teže ozljeđivanje sukobljenih osoba. Prema trenutačnim saznanjima, nitko nije zatražio liječniku pomoć, a prilikom sukoba oštećeno je policijsko vozilo. Kriminalističko istraživanje je u tijeku te policija traga za preostalim počiniteljima, stoji u objavi PU brodsko-posavske. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!