Predsjednik Vlade HNŽ Nevenko Herceg zajedno sa izaslanstvom Vlade posjetio je Čapljinu.

Herceg se prvo sastao sa čapljinskim gradonačelnikom Smiljanom Vidićem u zgradi Gradske uprave Grada Čapljine.

U Čapljini je tako održan sastanak o dosadašnjoj suradnji kao i projektima koje je u Čapljini podržala Vlada HNŽ-a, a i o onim projektima koji dolaze u budućnosti.

Navedeni su brojni projekti koje je financirala i sufinancirala Vlada HNŽ-a, s posebnim naglaskom na zgrade Doma zdravlja i Dječjeg vrtića Čapljina koje je Herceg sa izaslanstvom posjetio.

Neizmjerno mi je drago vidjeti ovako velik broj mališana u vrtiću u Čapljini. Ovo je dokaz kako ljudi ovdje zasnivaju obitelji, a i pun kapacitet vrtića je dokaz da Čapljini treba još jedan vrtić puno govori o cijeloj situaciji u ovom Gradu, kazao je Herceg.

Osim predsjednika Vlade HNŽ Hercega, u Čapljinu su stigli nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH Darijana Filipović, nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamenta FBiH Vlatka Martinović, nositelj liste za Skupštinu HNŽ-a Slaven Zeljko, gradonačelnik Stoca Stjepan Bošković, ministar zdravstva, rada i socijalne zaštite HNŽ Goran Opsenica i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Donko Jović.

U Čapljini će uskoro krenuti rekonstrukcija zgrade MUP-a, a Vlada će u financijskom dijelu uvelike pomoći u rekonstrukciji zgrade.

Izvor: Jabuka.tv

error: Content is protected !!