Dinamo od 18.45 sati gostuje kod Milana u drugom kolu Lige prvaka, a u prvom je slavio protiv Chelseaja na Maksimiru. Trener Ante Čačić nada se da njegovi igrači mogu ponoviti partiju iz dvoboja protiv londonske momčadi.

– Moramo igrati obranu na svakom dijelu terena i biti koncentrirani kad protivnik napadau, a takvih će trenutaka biti. Pokazali smo protiv Chelseaja da možemo dobro reagirati u takvim situacijama. Milan je favorit, a iako smo autsajderi u skupini, mi protiv svakoga tražimo bodove, tražiti ćemo ih i protiv Milana, kazao je Čačić.

Trener Dinamo ne bi trebao previše eksperimentirati sa sastavom i vjerojatno će se odlučiti za istih 11 kao i protiv Chelsaja.

Modri bi tako trebali igrati u sustavu 3-5-2, koji se pretvara u 5-3-2 u fazi obrane.

Na golu je siguran Dominik Livaković, a ispred njega trojac Dino Perić Josip Šutalo Stefan Ristovski.

Na bokovima su Sadegh Moharrami i Robert Ljubičić.

U srcu vezne linije će biti Arijan Ademi i Josip Mišić, a ispred njih Luka Ivanušec. Mislav Oršić i Bruno Petković u napadačkoj liniji nadaju se da će ponoviti akciju iz prve utakmice protiv Chelseaja.

Sastav Dinama

Utakmicu AC Milan – Dinamo prenosimo na našem Drugom programu i portalu od 18.45, uvodna emisija Lige prvaka počinje u 18 sati.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!