Valdas Dambrauskas nije (pre)dugo izdržao na vrućoj klupi Hajduka, na koju je došao u studenom prošle godine, no ostat će zapamćen kao trener koji je nakon dugih devet godina donio trofej na Poljud zahvaljujući pobjedi nad Rijekom u finalu Hrvatskog kupa. Litavac se, čini se, “zarazio” splitskom i dalmatinskom ljubavlju prema Hajduku, što je pokazao u svom oproštajnom obraćanju.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

– Što god da ovdje napišem, neće biti dovoljno da izrazim što osjećam… Zahvalnost, ponos, divljenje… samo su neke od emocija koje me preplavljuju. Bio sam u raju i da, mogu potvrditi da postoji, vidio sam nevjerojatnu strast, ljubav i slavu Hajduka.

Ništa što sam dosad u životu iskusio ne može se usporediti s ovime. Samo bih htio reći koliko sam zahvalan i koliko je zahvalna moja obitelj ljudima koji su bili uz nas na ovom putu. Igračima (postigli smo nešto zbog čega ćemo biti vezani cijeli život), osoblju, Upravi i svim zaposlenicima kluba (uzajamno poštovanje neće nikad nestati)…

Navijačima… Euforija, želja, ljubav, vjerovanje, Riva koja gori… Hvala vam na svemu! Hvala na prilici da dodirnem povijest ovog velikog kluba i budem dio ove zajednice. Uvijek ću biti vezan za vas, uvijek ću vas pratiti, sanjati, slaviti, pjevati vaše pjesme… Zauvijek će mi nedostajati osjećaj adrenalina na dan utakmice, navijači koji su se poredali na ulicama da pozdrave igrače koji dolaze, svjetla Poljuda, Torcida koja pjeva Dalmacijo prije utakmice… Nikad to neću zaboraviti! Sjećanja nikad neće biti izbrisana…

Bio sam privilegiran svaki dan voditi ovaj klub i to će zauvijek ostati jedan od mojih najvećih životnih uspjeha. Zauvijek!

Ja ne mogu drugo… #hajduk #hajdukzivivjecno #hajduksplit #grateful #proud #hžv:red_circle::large_blue_circle: #footballcoach #torcidahajduk #privilege #honoured #footballpassion #footballismylife #thankyou #split #dalmatia #croatiafootball, napisao je bivši trener Hajduka. 

izvor: hrt.hr

error: Content is protected !!