Odbor za hitnost Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine prihvatio je na sjednici poziv Ruske nogometne federacije za odigravanje prijateljske utakmice između reprezentacija Rusije i BiH.

Poziv je upućen prošlog tjedna, a odigrat će se u FIFA-inom terminu u studenom.

S Rusijom ne želi igrati gotovo nitko zbog invazije koju ta zemlja provodi na teritoriju Ukrajine te dugoročno prijeti svjetskom miru i u većim razmjerima.

Protiv te odluke je javno istupila legenda nogometa BiH, Miralem Pjanić, a svoje mišljenje je izrazio i Luka Menalo, reprezentativac BiH i igrač zagrebačkog Dinama.

U razgovoru za MeridianSportBH poručio je: Moj stav je prvenstveno da se ne želim miješati u politička pitanja i da jednostavno ne mislim da sam ja relevantna osoba za to pitanje. Moj stav je jasan i ja sam protiv odigravanja te utakmice, ali da ja budem ta neka osoba koja će reći je li to ispravno ili nije, ne mogu, jer sigurno postoje puno pametniji i relevantniji ljudi od mene i oni bi trebali znati što rade. Moje mišljenje se zna.

U intervjuu se prisjetio i svojih nastupa za NK Široki Brijeg.

Kada je u pitanju početak moje seniorske karijere ono što bih ja izdvojio jeste svakako druga ili treća sezona kada sam sa Širokim Brijegom osvojio Kup BiH. Meni je to u tom trenutku itekako značilo, a osim toga dvije sezone za redom sam proglašen i za najboljeg mladog igrača Premijer lige BiH. Ako vam se i u tom trenutku pojavi neka sumnja, samo pogledate što ste već napravili u karijeri i jednostavno sve vam postane samo dodatna motivacija za dalje, otkrio je Menalo.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!