Prljavi veš u obitelji Dončić izbacio je na površinu mnoge sumnjive radnje koje su se događale prethodnih godina.

Nakon što je Luka Dončić odlučio da tuži rođenu majku Mirjam Poterbin, pojavile su se brojne informacije iz njenog privatnog života.

Naime, sada se smatra da je bitnu ulogu u čitavom skandalu odigrao Boris Požeg.

Boris je poslovni čovjek iz Ljubljane koji je stekao svoje ime u svijetu nekretnina i u ugostiteljstvu. Bio je u ljubavnoj vezi s bivšom manekenkom i kozmetičarkom Mirjam, a u košarkaškim krugovima ima nadimak Piksi.

Dončićeva majka je tijekom njihove ljubavne veze prenijela upravljanje svim poslovnim firmama koje isključivaju plasiraju brend Luke Dončića i tu počinje zaplet.

Ovu informaciju su prenjelii slovenački i američki mediji, a Požeg je čak vlasnik 40 posto kompanije LD77 koja nosi Dončićevo ime.

Postao je to prošlog listopada nedugo nakon što je Slovenija igrala na Olimpijskim igrama i završila kao četvrta.

Kako piše “Žurnal24.si” krenule su obiteljske razmirice, pa je počela neugodna podjela imovine. Dončić i mama su se posvađali oko imovine, barem je tako tvrdio Mark Stein, američki novinar, ali se ispostavilo se da je kriv zapravo – Boris Požeg.

Požeg je bio pod istragom ove godine jer je sudjelovao u tri velike krađe, a navodno su on i još dvojica oštetili drugu stranu za više od 45.000 eura.

Izvor:nova.rs

error: Content is protected !!