Nogometaši Dinama večeras od 18:45 igraju važnu utakmicu u sklopu Lige prvaka. Modri gostuju kod Milana na San Siru.

Hrvatski prvak će imati i veliku podršku svojih navijača. Oko četiri tisuće navijača Dinama stiže na kultni milanski stadion.

Dolazak navijača Dinama predviđa se tijekom dana, a većina ih stiže iz Hrvatske na razne načine. Očekuje se da bi svi zajedno mogli u velikom korteu krenuti prema stadionu, a talijanske vlasti su na posebnom oprezu.

Kako pišu talijanski mediji, vlasti u Milanu označile su ovaj dvoboj visoko rizičnim, brojne policijske snage danas su u pripravnosti, svi žele spriječiti eventualne nerede i sukob lokalnih i gostujućih navijača.

Talijanski mediji otkrivaju kako su talijanske vlasti naredile Milanu da svim navijačima koji su kupili ulaznice u blizini Bad Blue Boysa pošalje e-mail upozorenja kako bi se na vrijeme mogli preseliti sa sektora koji se nalaze pored navijača iz Zagreba.

U e-mailu posebno su istaknuta mjesta na koja će doći Bad Blue Boysi pa se moli navijače Milana da se udalje od njih.

Mediji u Italiji ističu povijest navijača Dinama. Pišu o sukobu s navijačima Atalante koji se dogodio 2019., baš u Milanu za vrijeme Lige prvaka, a Boysi su na San Siru gostovali i davne 2000. godine, piše gol.hr.

Izvor:gol.hr

error: Content is protected !!