– Nisam zadovoljan rezultatom, ali ono čemu je momčad stremila i na koji način smo željeli igrati. Mi smo na kraju u tome možda i uspjeli. Nama su se potkrale te greške, koje su isprovocirali domaćini koji imaju tu kvalitetu, rekao je trener Dinama Ante Čačić. 

Razočaran rezultatom, ali niše još nije gotovo:

– Nakon gola primljenog pred kraj prvog poluvremena, a zatim i onaj gol na otvaranju drugog dijela, ostati stabilan i vratiti se u utakmicu je dobra stvar i to je za pohvaliti. To je veliki zalog za budućnost. Ta 77. minuta je riješila utakmicu. Kao što sam rekao ranije, mi nismo nigdje favoriti, nastojimo učiti iz ovoga i napredovati i biti što je moguće bolji i učinkovitiji. 

Čačić nahvalio Milan: 

– Oni su aktualni prvaci Italije, govorimo o ligi koja je miljama ispred naše. Ovako odigrati utakmicu ovdje, s tolikim posjedom i dodavanjima, ne mogu biti nesretan. Jači i moćniji uvijek te natjera u grešku. Imamo još četiri utakmice, nastojat ćemo rasti i biti bolji pa ćemo vidjeti.

Promjene nisu mogle donijeti nešto novo, Milan je prekvalitetan: 

– Teško je previše otvarati strane protiv ovakvih igrača Milana koji su i strahovito brzi. Dogodio nam se taj treći gol, malo smo kasnije ušli s tom izmjenom Ristovskog i nismo dobro zatvorili. Zaslužena pobjeda domaćina, navukli su nas na te individualne greške i zabili ta tri gola. Za četiri dana nam je crna mačka Lokomotiva, onda pauza i Salzburg.

Fokus na Lokomotivu, tek onda Salzburg: 

– Ta je utakmica dosta daleko i moramo se usredotočiti na domaće prvenstvo, kao što sam rekao to nam je krucijalno. Moramo ovo staviti iza sebe i izvući dobre stvari, a to sam već rekao, nije lako ostati stabilno nakon 2:0. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!