Bruno Petković nakon poraza od Milana nije bio zadovoljan rezultatom. Poraz od 3:1 čini se prevelik s obzirom na prikazano, a posebno kada se pogleda kako su Modri nesretno primili prva dva gola. 

Njegova prva reakcija nakon poraza svojevrsna je poruka treneru Čačiću za previše defenzivnu igru:

– Iskreno negativni dojmovi. Ne znam, netko će se možda zadovoljiti porazom od 3:1, ali ja nisam jedan od tih. Mogu samo čestitati momcima. Dali smo maksimum, mislim da smo možda malo hrabrije stali da bi uspjeli možda nešto više, možda i ne bi… ne znam. Nisam zadovoljan i normalno da nisam zadovoljan i nadam se, zapravo sigurno ćemo analizirati neke stvari koje smo mogli bolje napraviti. 

Dva gola, prvo pred kraj prvog poluvremena i onda odmah na početku drugog, šokirali su Modre, nedostajalo je hrabrosti: 

– Možda taj gol u 45., možda nas je to malo presjeklo, ali sigurno da smo mogli bolje. Dogovorili smo se da nastavimo isto jer taj jedan gol, imali smo još 45 minuta da preokrenemo rezultat, tako da smo nastavili u istom tonu. Drugi gol nam je oduzeo to, malo nam je ubio nade da možemo nešto napraviti. Ali 2:1 i dignemo se, možda smo u tom trenutku mogli malo više riskirati, ali okrećemo se sljedećoj prvenstvenoj utakmici. 

Petković je unatoč nezadovoljstvu ponovno pokazao o kakvoj se klasi radi, fantastična je bila asistencija za jedini gol Modrih večeras. Ovo je već drugi put ove sezone u Ligi prvaka da dvojac Petković-Oršić odlično surađuje:

– Razumijemo se nekako na terenu ja i Mislav. On je taj koji uvijek ide, traži loptu tako da ga već po osjećaju odigram. 

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!