Nakon uvjerljivog trijumfa u Rijeci, nogometaši Osijeka u subotu gostuju kod Gorice na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici u susretu 10. kola SuperSport HNL-a.

– Kroz tjedan smo imali dobre i intenzivne treninge, momčad je u dobrom stanju i spremni smo za utakmicu u Velikoj Gorici. Očekujem da pokažemo veliku ambiciju i dobru energiju. Naravno, spremni smo na svim mjestima za ovu utakmicu, a naš cilj je osvojiti tri boda, rekao je trener Osječana Rene Poms. 

– Pobjeda u Rijeci je bila jako važna za sve nas i za naše samopouzdanje. Igrači su vidjeli da su nam rad i trud koji su uložili dali nešto, vjeruju sve više i više pa nam je iz tog aspekta to bila važna utakmica. S jedne strane imamo imena, ali s druge želim svakog igrača gledati za sebe i za svaku utakmicu odabrati igrače koji su po mojoj procjeni najbolji za osvojiti tri boda koja su nam svaki put cilj.

Utakmicu u Velikoj Gorici mogli bi obilježiti i teški vremenski uvjeti, ali Poms u tome ne želi tražiti alibi.

– Vremenski uvjeti su dio utakmice, ali imamo svoju taktiku i svoj način igre. Želimo visoko pritiskati suparnika, naša ideja je to raditi od početka do kraja utakmica, a uskoro će momčad biti spremna da to radimo kroz cijelu utakmicu. Uvijek postoje neke stvari na koje treba računati poput vremenskih uvjeta ili travnjaka, ali imamo jasnu ideju kako igrati 90 minuta naše utakmice, poručio je Poms dodavši da za utakmicu neće konkurirati Mile Škorić, Adrian Leon Barišić i Kristijan Lovrić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!