Napretkov tečaj engleskog jezika u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva (HKD) “Napredak” Mostar, Narodne knjižnice HNŽ-a i škole engleskog jezika “The English Academy” započeo je ovoga tjedna.

Ono što izdvaja ovaj tečaj je suvremen i moderan pristup obrazovanju koji nudi učenje engleskog jezika u obliku konverzacijskih radionica. U malim skupinama, prijateljskoj i opuštenoj atmosferi, polaznici imaju priliku vježbati komunikaciju na engleskom jeziku kroz praktične aktivnosti koje doista mogu iskoristiti u privatnom i profesionalnom okruženju, priopćeno je iz HKD-a “Napredak”.

Tečaj se održava u Multifunkcionalnoj dvorani Narodne knjižnice HNŽ-a Mostar, a vodi ga osnivačica “The English Academy”, profesorica i language coach Andrea Biško.

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa Napretkovog tečaja engleskog jezika u srpnju 2022. godine, HKD “Napredak” Mostar, Narodna knjižnica HNŽ-a i “The English Academy” ove jeseni organizirali su i drugi ciklus.

Ovaj program je posebno dizajniran za odrasle kojima je cilj izgradnja samopouzdanja u komunikaciji na engleskom jeziku.

Program će trajati tri mjeseca, a radionice će se održavati ponedjeljkom i srijedom u 20.30 sati u Multifunkcionalnoj dvorani Narodne knjižnice HNŽ-a. Po uspješnom završetku tečaja, polaznicima će biti uručen Certifikat o pohađanju na završnoj ceremoniji koja je planirana u prosincu.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!