Nakon što su u subotu u dramatičnoj utakmici eliminirali austrijsku momčad HC Linz Ag i plasirali se u 2.kolo EHF Europen Cupa-a, „Skauti“ se okreću Premijerligaškom natjecanju.

U srijedu u Gradsko športskoj dvorani u Ljubuškom na rasporedu je odgođena utakmica 1. kola Premijer lige gdje naši rukometaši dočekuju tradicionalno nezgodu momčad dobojske Sloge.
Gosti iz Doboja nakon poraza u svojoj dvorani od momčadi Vogošće u prošlom 2. kolu, sigurno će pokušati nadoknaditi izgubljene bodove u srijedu protiv naše momčadi.

Sloga je dobro posložena momčad, kombinacija iskustva i mladosti u kojoj se ističu iskusni vratari Milutin Bogdanović i Peđa Dejanović, Bojan Tulendić, ubojito krilo Vladan Đurđević, mladi rukometaši Dušan Miličević, Danilo Ristić, braća Peštić

Naši momci će vjerujemo uspjeti napuniti baterije i rkuperati se za ovaj susret nakon velikog fizičkog i emotivnog pražnjenja u dramatičnoj subotnjoj utakmici. Vjerujemo da će momčad, koju predvodi kapetan Milan „Mića“ Vukšić, biti na visini zadatka i priuštiti nam još jednu vrhunsku rukometnu predstavu.

Srijeda je prilika da im svojim prisustvom damo vjetar u leđa i zahvalimo za subotnju predstavu i nastavak europskog natjecanja.
Potpora s tribina, kao uvijek do sada, bila je ključ uspjeha.
Pomoć s tribina je dragocjena. Vaše navijanje i bodrenje, vaš huk ulijeva dodatnu snagu, koja vodi do pobjede.

Zato dođimo, zagrijmo dlanove, navijajmo, budimo uz naše rukometaše.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranje i RK Sloga igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u srijedu, 21.09.2022. godine s početkom u 19:00 sati.

Izvor:izvidjac.com

error: Content is protected !!