Nakon 10 godina provedenih kao 2Cellos, izdanih 6 studijskih albuma, više milijardi streamova, brojnih nastupa na kultnim mjestima diljem svijeta i prodanih gotovo milijun ulaznica za svoje koncerte, Luka Šulić i Stjepan Hauser održali su svoj posljednji nastup u Zagrebu u sklopu svjetske oproštajne turneje. 

Pred više od 13 tisuća zaljubljenika u njihovu glazbu, u Areni su svirali svoje najveće hitove – još jednom podsjećajući publiku na savršen spoj pop i klasične glazbe.

Premda ih uskoro očekuje i posljednji dio azijske turneje, ovaj zagrebački koncert 2Cellos smatraju kulminacijom svoje desetogodišnje karijere.

Uoči koncerta, s Lukom Šulićem i Stjepanom Hauserom razgovarala je naša Zrinka Turalija Kurtak

Na pitanje zašto “2Cellos” imaju oproštajnu turneju Luka odgovara kako su se htjeli povući kada su na vrhuncu karijere. Kako kaže, vrijeme je za nove izazove individualno.

– Nevjerojatno je koliko smo nas dvojca zajedno toga prošli. Uspona i padova te došli do toga da punimo arene diljem svijeta, rekao je Stjepan.

Luka je istaknuo kako su ponosni na suradnje s ljudima iz različitih žanrova.

Stjepan je naglasio kako je ovaj nastup treći u Areni Zagreb te kako žele da on bude poseban, a oni će dati sve od sebe.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!