Hrvatska je slavila 2:1 protiv Danske u Ligi nacija golovima Borne Sose i Lovre Majera, a nakon utakmice o porazu svoje reprezentacije pišu danski mediji.

“Morali smo prepustiti prvo mjesto Hrvatskoj. Sada moramo pobijediti Francusku i nadati se pomoći Austrije. Bit će nam potrebna bujnija ofenziva, prerijetko smo bili blizu hrvatskog gola”, piše list Berlingske.

Ekstra Bladet je napisao:

“Naši reprezentativci ne mogu otići zadovoljni u kamp reprezentacije u Helsingoru. Nedostajalo je gladi, ali ono što je dobra vijest je da nam se šerif vraća, naša najveća zvijezda je pokazala klasu”.

“Hrvatska je dobro školovana momčad u kojoj Luka Modrić uvijek može učiniti nešto izvanredno, a mi šifru za razbijanje njih i njega nikad nismo pronašli. Izbornik Kasper Hjulmand i igrači će imati o čemu pričati kad se u petak poslijepodne vrate u Dansku”, dodali su.

“Hrvatska ima Luku Modrića, jednog od onih nogometaša koji na svijetu imaju najslabije otkucaje srca kada ga okruži nekolicina suparničkih igrača. On se odmah pobrine da malo zapali domaće gledatelje driblingom. Što se atmosfere tiče, bilo je to daleko od onih priča o ‘paklenom balkanskom grotlu’. Na stadionu izgrađenom 1912. godine jedna tribina se ne može koristiti jer je oštećena potresom, a na preostale tri gledatelji sjede 20 metara daleko od travnjaka”, piše Jyllands-Posten, a prenosi Gol.hr.

Izvor: narod.hr

error: Content is protected !!