Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić vrlo je aktivan na društvenim mrežama, gdje bez “dlake na jeziku” komentira aktualna društveno-politička događanja. I dok se mnogi komentatori slažu s njegovim razmišljanjima, mostovac na svojim mrežama vodi bitke i s “hejterima”.

Miletić nerijetko ulazi u raspravu s onima koji mu pišu uvredljive komentare, a jedan od svojih obračuna s hejterima, kako to Marin sam naziva, mostovac je objavio na storyju na Facebooku. 

“Stani pred ogledalo i razmisli što vidiš”, napisala je komentatorica ispod jedne Miletićeve objave, a mostovac je na to imao spreman odgovor.

“Evo jesam. Vidim prezgodnog muškarca koji u 43. izgleda kao da ima 24 godine i tijelo vrhunskog sportaša, 1,94 centimetara visokog, 91 kilogram teškog. Vidim produhovljenu i pametnu osobu izrazito razvijenih socijalnih vještina i komunikacija. Upornog i radišnog”, hvali sam sebe Miletić.

“Naravno, kako savršenstvo ne postoji, imam puno još rada na svojoj nutrini, ovo izvana je baš sjajno”, dodao je mostovac. 

image
Miletić objavio prepisku
SCREENSHOT

Izvor:dnevnik.ba

error: Content is protected !!