Reprezentacija Azerbajdžana svladala je Kazahstan sa 3-0 pred svojim navijačima u Bakuu u utakmici posljednjeg kola u grupi 3 C skupine Uefine Lige nacija, ali Kazahstanci su već prije toga osigurali promociju u viši razred, kao što je  i Bjelorusija već prije remija (1-1) na gostovanju u Slovačkoj bila osuđena na razigravanje za opstanak.

Azerbajdžanska reprezentacija povela je u 66. minuti kad je loptu u svoju mrežu poslao kazahstanski stoper Maročkin. U 74. minuti je domaća momčad povisila na 2-0, a pogodak je postigao nekadašnji hrvatski reprezentativac Filip Ozobić koji je prošle godine debitirao u dresu Azerbajdžana. Konačnih 3-0 postavio je Nuriev u prvoj minuti sučevog dodatka.

Slovačka i Bjelorusija su igrale na neutralnom terenu u Bačkoj Topoli, a Bjelorusi su poveli u 45. minuti pogotkom Bakhara. Konačnih 1-1 postavio je Zrelak u 65. minuti.

Kazahstan je osvojio prvo mjesto sa 13 bodova, Azerbajdžan je drugi sa 10, treća Slovačka sa sedam, a zadnja Bjelorusija je sakupila tri boda.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!