Velika tragedija zavila je Hercegovinu u crno. U teškoj prometnoj nesreći na magistralnoj cesti M-17, na lokalitetu Zaton-Buna–Žitomislići život su izgubile četiri osobe. Među njima i tri člana obitelji Krstić; otac Boris, majka Marijana te 9-godišnji sin Roberto, dok se malenoj 3-godišnjoj djevojčici iz ove obitelji liječnici i dalje bore za život.

Od malog Roberta se na Facebooku oprostio i njegov Karate klub Zrinjski Mostar. 

“Danas nam se dogodila velika tragedija. Dugogodišnji član naše karate obitelji Roberto Krstić sa svojim roditeljima Borisom i Marijanom doživio je prometnu nesreću i od posljedica nesreće su preminuli.

Dragi Roberto tvoj zarazni osmijeh i zaigranost koja te je krasila svaki trening ostati će zauvijek u našim srcima. Posebno si više od sve djece gajio ljubav prema grbu karate kluba Zrinjski i uvijek nosio klupska obilježja sa ponosom. Kad nisi bio u bojama karate kluba Zrinjski, nosio si dres omiljenog Hajduka. Nikada nisi propuštao treninge iako si stanovao dalje od svih prijatelja sa kojima si dijelio dvoranu.

Iako si bio na početku svog karate života već si sakupio brojna odličja na raznim turnirima i pokazao svoju upornost i želju za pobjedom. Pobjede i poraze si primao sa osmjehom kako i priliči jednom posebnom i veselom dječaku i pravom karatašu. Pljuskavice su te spriječile da u lipnju položiš za plavi pojas, a trener ti je poručio da ima vremena za polaganje kada se vratimo na jesen treninzima.

Zajedničkog vremena na ovom svijetu više nemamo, ali postoji vječnost gdje ćemo se jednoga dana sresti i nastaviti gdje smo stali. A ti do tada čuvaj nas i pazi sa nekog boljeg mjesta.

Uvijek ćeš biti u našim srcima i ti i tvoji roditelji , nećemo dopustiti da izblijedi uspomena na vas”, stoji u objavi Karate kluba Zrinjski Mostar. 

Izvor: Hercegovina.info

error: Content is protected !!