„Komunikacije mene i ljudi iz RNK Split na razini prijateljstva i na razini razmjene ideja traje već jedno duže vrijeme. Međutim, za neku ozbiljniju stvar je potrebno da se dogodi nešto, neka inicijalna situacija, koja je uvijek vezana za nas trenere, a to je rezultat.

Naravno, Split je klub sa vrlo velikim ambicijama. U bilo kojem  rangu se natjecao nastoji sa svojom strukturom postići najbolji rezultat, ali se to u ovom momentu nije dogodilo i slijedom toga je došlo do razgovora sa mnom i situacije da preuzmem kormilo te momčadi, koja je trenutno u nezavidnoj poziciji.

Međutim, to je dio trenerskog posla i svaki trener dođe u situaciju da se mora pozabaviti gorućim problemima u nekoj momčadi i da ih pokuša riješiti“, kazao je, među ostalim, u razgovoru za Radio Ljubuški dosadašnji trener NK Ljubuški i novi trener RNK Split Damir Vučić.  Dodaje da u Split odlazi danas poslijepodne i odmah počinje s radom.

S Damirom smo još razgovarali o radu u NK Ljubuški od njegovog povratka iz Kuvajta 2020. godine, kada je preuzeo klub.

Prvu sezonu ocijenio je sezonom za pamćenje i sezonom afirmacije, a drugu sezonu sezonom stabilizacije.  

Za nešto lošiji ulazak u ovu sezonu okrivljuje nešto kasnije kompletiranje momčadi, ali kaže kako se momčad stabilizirala o čemu svjedoče i dva posljednja rezultata. Očekuje da će NK Ljubuški sezonu završiti negdje na sredini ljestvice.

Razgovarali smo i nešto opširnije o tome što ga očekuje na mjestu trenera RNK Splita i kakva su njegova očekivanja.

Poslušajte razgovor:

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!