U nedjelju večer svjetska glazbena zvijezda Sting održao spektakularan koncert u prepunoj Zetri.

Nakon više desetljeća Sarajevo je velikodušno dočekalo glazbenika svjetskog kalibra koji je publici priuštio koncert za pamćenje uz vrhunsku audio i video produkciju. Posebno je bio emotivan na kraju kada je pjesmu „Fragile“ posvetio Sarajevu, spominjući recentnu povijest grada, ali i narodu Ukrajine.

Već je poznato i to da je Sting u Sarajevu na privatnoj zabavi proslavio i 71. rođendan, a skupina obožavatelja i fanova iz Ljubuškog započela je čestitku Stingu na samom koncertu što je naišlo na potporu i odobravanje cijele dvorane.

Posebno je bio emotivan na kraju kada je pjesmu “Fragile” posvetio Sarajevu, spominjući recentnu povijest grada, ali i narodu Ukrajine. Prema ranije objavljenoj set-listi pod nazivom „My songs“ izveo je hitove iz vremena grupe „Police“ ali iz svoje prebogate solo karijere, kao i sa posljednjeg albuma „The Bridge“. Koncert je otvorio sa „Message in a Bottle“ i „Englishman in New York“, te nastavio sa hitovima „If It’s Love“, i „For Her Love“ i „Rushing Water“ s posljednjeg albuma.

Publika, željna istinskog glazbenog doživljaja pjevala je uglas i ovacijama pozdravila njegov nastup, ali i članova benda koji su imali sjajne solo dionice. 

Izvor: Ljportal.com

error: Content is protected !!