„Veličanstveno i prekrasno „ komentari su posjetitelja nakon svečanosti otvorenja Doma sv. Ante na Humcu. U audio zapisu poslušajte što su za Radio ljubuški kazali neki od glazbenika i posjetitelja. Razgovarali smo sa najstarijim i najmlađim članom limene glazbe Mladenom Grgićem koji je u glazbi od 1975. godine i njegovim unukom 11 godišnjim Mihaelom Grgićem. Novi provincijal Hercegovačke franjevačke provincije fra Jozo Grbeš izrazio je zadovoljstvo viđenim na Humcu, a fra Vlatko Majić koji je 26 godina na Humcu kazao je kako je ovo prava blagodat za zajednicu.


Svoje dojmove podijelili su i glazbenici Robert Milas koji svira bariton od 1982. godine, Kristijan Ilić koji je član glazbe 15 godina , flautistica Petra Boban , trinaestogodišnja Melani Primorac koja svira saksofon , Božica Vasilj koja svira trubu već jedanaest godina te pater Christof Horn voditelj Šenstanskog pokreta i članice pokreta Mladenka Brzica i Ljilja Planinić.
Televizijski prilog sa svečane akademije možete pogledati u četvrtak 6.listopada od 20 sati u programu RTV Herceg Bosne a ovdje klikom na tipku poslušajte audio:

Bjanka Medić / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!