Udruga za futsal i mali nogomet Ljubuški (dalje: UFMN Ljubuški) uputila je poziv malonogometašima da okupe svoje ekipe i da se prijave za 2. izdanje malonogometne lige Grada Ljubuški – 2022./2023.

Rok prijava je:

• za prošlogodišnje momčadi, do utorka 18.10.2022. do ponoći

• za nove momčadi, do petka 21.10.2022. do ponoći

Prošlogodišnje momčadi:

– Mole se prošlogodišnje momčadi da svoje prijave također potvrde uplatom 1. rate (min. 100 KM) do utorka 18.10.2022. do ponoći.

Nove momčadi:

– Ukoliko se nastavi pozitivni trend prijava, razmišlja se o proširivanju lige sa 8 na 10 ekipa, te o organiziranju kvalifikacijskog dijela (u periodu od 21.10. do 5.11.) za popunu lige, pri čemu prošlogodišnje momčadi imaju prednost nastupa na natjecanju dok će nove momčadi morati izboriti svoj plasman u samo natjecanje.

Prijave možete izvršiti:

• na mobitel broj +387 63 994 014 (Marko Bošnjak, Whatsapp također dostupan)

• na email Udruge | ufmn.ljubuski@gmail.com

• u inbox Facebook stranice

Tim povodom u programu Radija Ljubuški ugostili smo predsjednika Udruge i jednog od organizatora lige Marka Bošnjaka.

Na početku razgovora Marko je objasnio da je zbog nešto povećanog interesa za sudjelovanje u ligi skraćen rok za prijave da bi se, ukoliko to bude potrebno, mogao organizirati kvalifikacijski dio natjecanja. Naime, interes za sudjelovanje u ligi, uz momčadi iz Ljubuškog, pokazale su i neke momčadi iz susjednih dalmatinskih i hercegovačkih gradova.

Osvrnuvši se na prošlogodišnju ligu posebno ističe kako je jedna ekipa napustila natjecanje što je izazvalo dodatne probleme, posebice u rasporedu odigravanja utakmice. Stoga moli sve zainteresirane da prilikom prijava ekipa razmisle o tome jesu li spremni i mogu li odraditi natjecanje do kraja sezone.

Naglašava da je liga amaterskog karaktera i nije dio nekih sustavnih natjecanja, ali da se sve ostalo odvija po profesionalnim standardima i da svi oni koji se žele prijaviti imaju to u vidu.

Kakav će sustav natjecanja biti ove godine zavisi od broja prijavljenih ekipa, naglasio je Bošnjak.

Što je još u o tom natjecanju u razgovoru za naš radio kazao Marko Bošnjak poslušajte u audio zapisu:

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!