U subotu u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom pred nama je veliki hercegovački derbi i derbi 7. kola BH Telecom Premijer lige. Svoj susret 7. kola u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom odigrati će RK Izviđač CO i RK Leotar iz Trebinja, dvije jedine neporažene momčadi u prvih šest kola ovog natjecanja.

Leotaru jedini bod do sad „otkinula“ je visočka Bosna, dok su „Skauti“ bez jednog boda ostali na vrućem terenu u Maglaju.
Kažimo da je Leotar posljednjih godina konstantno u vrhu bh. rukometa. Kostur sadašnje momčadi Leotara na okupu je nekoliko godina te pod dirigentskom palicom stručnjaka Darka Tavrića i od ove godina pojačana sjajnim Vladimirom Stankovićem, pruža vrhunske partije.

„Skauti“ su ostali bez svog bombardera Miloša Kosa, ali trener Čolina na raspolaganju ima širok roster za suprotstaviti se gostima tako da nas očekuje iznimno kvalitetan susret.

Očekujemo da će naši mladi momci u subotu zaigrati u pravom svijetlu i na krilima domaće publike doći do pobjede te se učvrstiti prvoj poziciji.

Nadajmo se da će tako i biti, ali potpora s tribina, kao uvijek, bila je ključ uspjeha.
U subotu nas očekuje jedan istinski spektakl, zato, svojim dolaskom pomognimo da naši dečki budu ti koji će slaviti.

Budimo dostojanstveni te fer i sportskim navijanjem podržimo naše dečke, ali kao i uvijek pozdravimo i njihove protivnike.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Leotara igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 22.10.2022. godine, s početkom u 19,00 sati.

Izvor: Izvidjac.com

error: Content is protected !!