U programu našeg radija svakodnevno emitiramo prigodne želje i čestitke, u povodu raznih svečanih događanja, rođendana, obljetnica, vjenčanja….

Raduje nas kada možemo podijeliti zajedničke trenutke radosti, te kad su one uklopljene sa prigodnim pjesamama domaćih glazbenih autora i izvođača.

Ovaj put novu pjesmu predstavio nam je glazbenik Ivan Martić Ivica, koja je posvećena njegovoj kćeri.

Oni koji imaju tu privilegiju imati kćer poistovjetit će se s njome i prepoznati njezinu kvalitetu. Tekst, glazbu i aranžman emotivne pjesme napravio je Ivica Plivelić Iva u svom studiju.

“Svaki otac koji ima kćer poželi imati ovakvu pjesmu da se poistovjeti s njome, pokloni je svojoj kćeri. Ova pjesma budi emocije kod svakog roditelja, a nastala je po mojoj želji. Jako sam zadovoljan s kompletnom produkcijom i sa spotom”, objasnio je Ivan Martić Ivica motivaciju iza pjesme, a piše Običan.info.

Ivan Martić Ivica se nada da će izazvati emocije kod roditelja, pogotovo kod očeva jer je njima pjesma posvećena koliko i kćerima. Kako bi se uvjerio da pjesma ima dobru priču, prvo ju je predstavio obiteljskom prijatelju čija kćer Arin Dacher glumi u prekrasnom videospotu. Osim nje, u videospotu ulogu ima Paula Martić, kćer Martićevog brata.

“Pustio sam pjesmu svom prijatelju koji ima kćer i sina i oči su mu bile pune suza. Samo smo se pogledali i znali smo da ovo moramo napraviti. Njemu sam pjevao na vjenčanju, a njegovoj kćeri Arin Dacher koja glumi u spotu sam pjevao na rođendanu tako da se to sve prelilo u jednu lijepu obiteljsku priču, ljubav oca prema kćeri”, zaključio je Ivica.

Pjesma bi svoj put trebala pronaći preko obiteljskih ljudi, svih kojima je stalo do njihove obitelji, do roditelja koji će ju prihvatiti, a i djedova, baka koji su svi dio emotivne povezanosti s kćerima. Pjesma je to koja je neplanirano objavljena, zbog iskre koja se dogodila u procesu. Ivan Martić Ivica najavio je izlazak još dvije pjesme prije objave albuma za Croatia Records koji bi trebao doći na proljeće.

Martić je gostovao i u programu Radija Ljubuški, a razgovor poslušajte ispod

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!