U utorak 15. studenoga 2022. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 140. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Uprave za inspekcijske poslove Županije Zapadnohercegovačke, zbog potrebe usklađivanja Pravilnika sa Uredbom o načelima za utvrđivanje unutarnjeg ustrojstva županijskih tijela uprave i županijskih upravnih organizacija, gradskih i općinskih tijela uprave i upravnih organizacija;

Odluku o davanju suglasnosti za sporazumni raskid Ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za postavljanje kontejnera za agregat za napajanje bazne stanice mobilne telefonije na dijelu k. č. broj 593 k. o. Bešlići, Posušje;

Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o usuglašavanju pravnog statusa Odluke o utemeljenju Gimnazije fra Dominika Mandića Široki Brijeg.

Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke, 25. studenoga 2022. godine (petak) proglašen je neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj, priopćeno je iz Vlade ŽZH.

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!