„Skaute“ nakon što su prošlog vikenda uspješno apsolvirali utakmicu 13. kola protiv RK Hercegovina u Nevesinju u subotu u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom očekuje susret 14. kola protiv momčadi MRK Goražde.

Goražde je kao i Ljubuški grad rukometa. Naši sportski prijatelji iz Goražda su poznati po tome da se dolaze se nadigravati. Zbog toga će utakmica između rukometaša Izviđača i Goražda biti zanimljiva i atraktivna te će obilovati lijepim rukometnim potezima.

Pobjeda nad momčadi Goražda bila bi dvanaesta uzastopna s kojom bi „Skauti“ osigurali titulu jesenjeg prvaka za ovu natjecateljsku sezonu.

Mada je Goražde s 4 pobjede na 13., a „Skauti“ s 12 pobjeda na čelu prvenstvene ljestvice, pobjednik će se saznati tek nakon 60 minuta igre između ove dvije momčadi. Opreza nikad dosta, osobito kada se znade da su redovi „Skauta“ desetkovani.

Zato svojim dolaskom u subotu, na posljednju utakmicu „Skauta“ u ovom dijelu natjecanja u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, podržite i nagradite ih za uspješnu sezonu. Uz podršku s tribina sve je lakše.

Utakmica između rukometaša Izviđača i Goražda igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 10.12.2022. godine s početkom u 18,30 sati.

U subotu svi u dvoranu, podržimo naše „Skaute“!

Izvor: izvidjac.com

error: Content is protected !!