Manifestaciju Advent u Ljubuškom sinoć su uljepšali oni najmlađi, polaznici Dječjeg vrtića Ljubuški pripremivši okupljenima program ispunjen pjesmom i dječjom radosti koja je osvojila sve prisutne.
U programu je sudjelovao i Djed Božićnjak koji je podijelio darove svoj djeci koja su se potom uputila u Kulturni centar na predstavu Lutkarskog kazališta Mostar Betlehemska crna ovca. Prenosimo vam dio atmosfere s njihovog nastupa kojeg smo iskoristili i za navijačke teme.

“Jedna od najljepših priča Adventa u Ljubuškom ispričana je večeras. Trg je zaista bio premalen za sve koji su došli poslušati kako su naša djeca kroz pjesmu nagovijestila najradosniji blagdan. Ponosni smo jer smo upotpunili božićno ugođaj našeg Ljubuškog. Posjetio nas je i Djed Božićnjaka s poklonima, te smo uživali u lutkarskoj predstavi Betlehemska crna ovca”, priopćeno je iz Dječjeg vrtića Ljubuški te zahvaljeno HKD Napredak, podružnica Ljubuški, Džajić Commerce, Gradu Ljubuškom i Turističkoj zajednici jer su najmlađe uvrstili u adventska događanja.

Organizatori Adventa u Ljubuškom su Grad Ljubuški, Turistička zajednica Grada Ljubuškog, JP Parkovi Ljubuški i KŠC Ljubuški.

Bjanka Medić/ Radio Ljubuški

error: Content is protected !!