Danas je u sklopu Adventa u Ljubuškom udruga Stap u suradnji s gradom Ljubuški pripremila tradicionalni adventski ručak za građane.
Ručak je počeo u 10 sati, pripremljeno je ukupno 500 obroka, a dijelit će se dok bude hrane.
Miris domaće hrane čuje se daleko od adventskog šatora, a kako nam reče „glavni kuhar“ Davorin Medić sve je pripremljeno po domaćoj recepturi.
![](https://radioljubuski.ba/wp-content/uploads/2022/12/20221220_111148-1024x768.jpg)
![](https://radioljubuski.ba/wp-content/uploads/2022/12/20221220_111223-1024x768.jpg)
![](https://radioljubuski.ba/wp-content/uploads/2022/12/20221220_111305-1024x768.jpg)
![](https://radioljubuski.ba/wp-content/uploads/2022/12/20221220_111552-1024x768.jpg)
Na meniju su: sarma Herceg Stjepana, domaća kobasica, dinstani kupus na govedini i slanini, restani krumpir, a sve se može zaliti čašicom vina naših domaćih vinara.
![](https://radioljubuski.ba/wp-content/uploads/2022/12/20221220_112606-1024x768.jpg)
![](https://radioljubuski.ba/wp-content/uploads/2022/12/20221220_112617-1024x768.jpg)
![](https://radioljubuski.ba/wp-content/uploads/2022/12/20221220_112627-1024x768.jpg)
Poslušajte što je za Radio Ljubuški o „današnjem ručku“ kazao Davorin Medić:
Radio Ljubuški