Noćno trčanje je posebno i svima unosi dašak avanture u svaki istrčani kilometar, a to će sutra moći osjetiti trkači u Ljubuškom.

Naime, oko stotinjak trkača se sutra očekuje na „Ljubuški Advent Night runu“, a organizatori su ovaj događaj osmislili kako jedno lijepo druženje.

Trčati će se lagana dionicama po ljubuškim ulicama pod svijetlima lijepo okićenog grada.

Nakon trke slijedi druženje, za sve sudionike organizatori su osigurali i poklončiće.

Vladimir Pokrajčić, trener u Hrvatskom atletskom klubu Ljubuški, u javljanju u eter Radija Ljubuški kako su se iznenadili interesom za ovu utrku.

 „Cilj nam je bio da se upotpuni jedna već bogata ponuda u našem gradu, a ovaj događaj je poslastica za sve rekreativne trkače zaljubljenike u trčanje. Cilj nam je bio okupiti zaljubljenike u trčanje, kako djecu koja mogu istrčati tu dionicu, tako i roditelje, rekreativce, ljude koji nikad nisu trčali, a žele probati… Želimo da što više dođe ljudi i da uživaju u trčanju pod rasvjetom već okićenog grada…“, objasnio je Pokrajčić i dodao kako nisu imali velikih ambicija što se tiče broja sudionika.

„Očekivali smo nekih 30-tak prijavljenih, a već je ta cifra „dobro, dobro premašena“. Možemo očekivati i 100-tinjak trkača, a možda i više ako dođe sutra još trkača. Napominjem da je prijava besplatna, a pripremljeni su poklončići za sve sudionike.“

Više poslušajte u audiozapisu

Dužina utrke je 5.2 km sa startom i ciljem na ulazu u Advent u Ljubuškom.

Prijave na Ljubuški Advent Night Run možete izvršiti slanjem e-maila s imenom i prezimenom natjecatelja na info@visitljubuski.com ili na dan utrke do 17.30h na startu.

Organizatori trke Ljubuški Advent Night Run su Grad Ljubuški, TZ Grada Ljubuškog, JP Parkovi doo Ljubuški, KŠC Ljubuški i Hrvatski atletski klub Ljubuški

error: Content is protected !!