Jeste li znali za povezanost Massima i Ljubuškog, za vezu koju smo godinama imali s ovim glazbenikom.!? O toj vezi ćemo vam sada ispričati.
Prije dva tjedna zatekla nas je tužna vijest o njegovoj smrti, vijest koja nas je pogodila zbog posebne veze koju smo imali.
Massimo je bio godinama vezan uz Ljubuški, kroz naš radio, sve naše slušatelje i našu kuću, na jedan možemo reći poseban način, naime Massimo je bio dio našeg identiteta, onog glasovnog dijela koji se očituje kroz identifikaciju radija. Massimo je bio glas koji je predstavljao naš radio, Radio Ljubuški.
Bilo nam je drago zbog toga, uspio je prenijeti ono što smo htjeli, posebnost u njegovom glasu, načinu na koji je prenosio poruku, činila je i nas posebnima, baš poput njega.
Naša zajednička suradnja i prijateljstvo s Massimom rezultirala je jinglovima koje je Massimo snimio za nas, jinglovima koje smo emitirali svakodnevno.
S ponosom možemo reći kako se Ljubuški budio uz Massima koji bi nam poželio dobro jutro, pratio nas svojim osebujnim glasom cijeli dan, poželio nam laku noć.
Sada ga pozdravljamo mi…laku noć Massimo!

Poslušajte neke od jinglova koje je Massimo snimio za Radio Ljubuški.

Dobro jutro
Opipajte svoje bilo
Dobar dan
Večeras

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!