Deseta priredba Fight Nation Championshipa na rasporedu je za mjesec dana, točnije 4. ožujka te će FNC po prvi put otići izvan Hrvatske. I to u Bosnu i Hercegovinu, odnosno Ljubuški. Neki su domaći borci već najavljeni, a prvi službeno predstavljeni meč je prava poslastica. Tako će u borbu za pojas lake kategorije ići Francisco ‘Croata’ Barrio (33, 10-3) i Brazilac Arlen ‘Benks’ Ribeiro (31, 12-4)!

Argentinsko-hrvatski borac vraća se u kavez FNC-a nakon dvije borbe u poljskom KSW-u. Podsjetimo, tamo je slavio u svibnju prošle godine protiv Lukasza Rajewskog (33, 12-8-1) gušenjem u drugoj rundi, dok je u studenom izgubio nokautom u trećoj rundi protiv Macieja Kazieczka (29, 9-2). U FNC-u ima tri pobjede – protiv Adija Durakovića na FNC-u 2, Aleksandra Jankovića (28, 14-12-1) na FNC 3 priredbi i protiv Vase Bakočevića (33, 42-23-1).

Njegovog smo protivnika trebali gledati na FNC 9 priredbi u Sisku protiv Filipa ‘Nitra’ Pejića (30, 17-7-2), ali zbog problema s korona virusom otkazao je nastup. Upoznali smo ga smo upoznali na spektakularnoj FNC 7 priredbi u Puli gdje je u prvoj rundi gušenjem slavio protiv Kerkera Silve (35, 6-4).

Sljedećeg je vikenda na rasporedu amaterski turnir FNC-a, a već za mjesec dana na scenu stupaju – profesionalci. Uskoro će u prodaju i ulaznice, a oni koji priredbu neće moći pratiti uživo iz dvorane moći će to napraviti putem PPV-a.

error: Content is protected !!