Sara Mihaela Dedić umjetničkog imena Kontesa mlada je kantautorica rođena u travnju 1999. u Ljubuškom, sa trenutnom adresom u Splitu. Već od malih nogu pokazuje interes za glazbom, 2006. godine upisuje tečaj sintesajzera, nedugo nakon toga, počinje učiti svirati klarinet i saksofon. Sa 13 godina upisuje tečaj klasične gitare, te je profesor potiče na pjevanje. Tu se rodila ljubav prema pjevanju i tako nastavlja vježbati i educirati se sama na tehnikama vokala.

Prvi javni nastupi počinju 2015.godine na koncertu „Pozdrav Ljetu“ koji organizira udruga Agape, na humanitarnom koncertu „Duga“ u Ljubuškom. Glazbom se potom ozbiljnije bavi i upisuje Mostar Rock School na smjeru vokala, te kasnije i gitare i kreativne elektronske produkcije.

Nedugo zatim nastupa kao predgrupa za bendove kao što su: „Koala Voice“ (SLO), „Pajperov Osmijeh“ (BiH), „Ki“ (MKD), te „Ljubičice“ (SRB).U rujnu 2021. nastupa na kantautorskom natjecanju „Takt Festival“ u Novom Sadu, gdje za finalnu večer pod temom: „Zabranjena Ljubav“ piše pjesmu „Ljubav Naša Noćima“ te osvaja nagradu publike.

Nakon povratka sa festivala zajedno sa mentorom Goranom Repcem Kreativne Elektronske Produkcije kreće raditi na pjesmi „Ljubav Naša Noćima“ u electro dream pop verziji, te nastaje njen solo glazbeni projekt pod umjetničkim imenom „Kontesa“. 03.03.2023. pjesma službeno izlazi na svim glazbenim servisima.

Glazbu i tekst potpisuje Sara Mihaela Dedić također i produkciju koju je zajedno radila sa Goranom Rebcom, koji je također zaslužan za mix i master pjesme. Grafički dizajn potpisuje Sandro Jovanović.

Pjesmu možete poslušati na slijedećem linku sa lyric videom: https://www.youtube.com/watch?v=kXT7Ud0gLKU

error: Content is protected !!