Nakon reprezentativne stanke nastavlja se natjecanje u BH Telecom Premijer ligi BiH za rukometaše.

Rukometaši Izviđača nakon poraza u Tuzli u prošlom kolu gdje im je momčad Slobode prekinula niz neporaženosti, dug skoro godinu dana, dočekuju momčad visočke Bosne Ekoenergija, u sklopu 21.kola BH Telecom Premijer lige.

Utakmica protiv Bosne „Skautima“ je prilika da se vrate na pobjednički kolosijek.

Gostima iz Visokog svaki bod je slamka spasa u borbi za opstanak u BH Telecom Premijer ligi. Visoko je poznat kao grad rukometa, mnogi poznati rukometaši prošli su visočku rukometnu školu. Zbog svoje povijesti, tradicije i rukometnog background Bosna sigurno neće doći s bijelom zastavom. Učiniti će sve kako bi došla do bodova spasa u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom
Međutim, u ovoj utakmici „Skautima“ “igra” samo pobjeda kako bi zadržali bodovnu prednost ispred suparnika u utrci za bh. prvaka.

Neće to biti lak zadatak. Očekuje nas zanimljiva utakmica. Vaš dolazak i podrška s tribina „Skautima“ će biti dodatni impuls.

Utakmica između rukometaša Izviđača Central osiguranje i Bosne igra se u srijedu, 15.03.2023. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 18:30 sati.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašima da ostvari pobjedi u ovom susretu.

Dođimo, zagrijmo dlanove, navijajmo, budimo uz naše rukometaše, budimo “8. Skaut”.

Izvor: izvidjac.com

error: Content is protected !!