„Pljuskovi boje naneseni preko debelih slojeva lijepljenog pa potom struganog papira doprinose ekspresivnosti koja karakterizira novi ciklus slika Tamare Herceg“ kazao je u svom obraćanju na sinoć otvorenoj izložbi u Gradskoj galeriji Ljubuški ak. slikar Jure Paponja. Ciklus Art Must Go On kojim se autorica predstavila čini 12 slika velikih formata kojeg nakon otvorenja u Gradskoj galeriji Ljubuški posjetitelji mogu vidjeti do 12.travnja, radnim danima od 12.00 do 15.00 sati.

Na samom otvorenju okupio se veliki broj ljubitelja umjetnosti iz Ljubuškog i okolnih mjesta ali i Tamarinih kolega s Akademije, akademskih slikara koji su u svojim komentarima pohvalili i prostor i izložena djela o čemu možete poslušati u audio zapisu kojeg smo snimili nakon otvorenja.

Uz autoricu Tamaru Herceg koja je u svom obraćanju izrazila sreću i zadovoljstvo što izlaže u svom gradu, izložbu je svečano otvorila Ivana Barišić predsjednica HKD Napredak Ljubuški. „Veza između autorice i Napretka traje od njenih početaka jer je HKD Napredak bio organizator njenih prvih izložbi. „ istaknula je gđa. Barišić.


U audio zapisu poslušajte što su nakon svečanog otvorenja za naš radio izjavili ak. slikari; Jure Paponja, Željko Koren, Vilim Parić te posjetitelji izložbe Aida Mesihović Drače i Nihad Mesihović.

Bjanka Medić / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!