Pred našom ekipom je izuzetno napornih dvanaest dana. U dvanaest dana „Skauti“ trebaju odigrati četiri veoma zahtjevne utakmice od kojih su tri gostujuće, dvije u Gračanici i jedna u Vogošći.
Već u srijedu na rasporedu je prva od četiri ili prva od tri koje ćemo odigrati s RK Gračanica. U Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u srijedu igramo 1. utakmicu četvrtfinala KUP-a BiH, protiv suparnika s kojim, u zadnje vrijeme, se borimo za najviši plasman.

RK Gračanica je odlično organiziran klub, klub s tradicijom, klub koji dolazi iz grada koji živi za rukomet. RK Gračanica ima visoke ambicije i stalno ističe kandidaturu za visoki plasman, trenutno je trećeplasirana na ljestvici BH Telecom premijer lige. Momčad Gračanice je spoj iskustva i mladosti te je odlično vođena od mladog rukometnog stručnjaka Damira Doborca, poznatog rukometnog bh. internacionalna. RK Gračanica je klub prepoznata po odličnoj školi rukometa i radu s mlađim uzrastima.
Da bi smo eliminirali takvog suparnika i plasirali se na Završnicu KUP-a, mi moramo biti na svom maksimumu. Sve drugo u susretu s takvim protivnikom „ne igra“.

Zato u srijedu svi moraju dati svoj maksimum, momci na parketu, a naši navijači na tribinama. Samo simbioza maksimuma jednih i drugih „Skauta“ može nam osigurati rezultata koji nam daje šanse u uzvratu za tjedan dana u Gračanici.
Naši momci predvođeni kapetanom Milanom „Mićom“ Vukšićem su svjesni ozbiljnosti trenutka te poručuju „nešto će se i nas pitati“.

Tko će od dva mlada rukometna stručnjak biti uspješniji, naš Toni Čolina ili Damir Doborac, pokazati će srijeda.

Vjerujemo u našeg trenera, vjerujemo u naše momke, ali isto tako i mi imamo zadaću. Dođimo u srijedu u Gradsku športsku dvoranu, budimo im podrška, budimo 8 „Skaut“. Naši momci zalaganjem, pristupom, posvećenosti i igrama to zaslužuju.

Vaša pomoć s tribina je dragocjena. Navijanje, bodrenje, huk s tribina ulijeva dodatnu snagu, vodi do pobjede. Zato dođimo, srijeda je pravi vrijeme za velike stvari.

Utamica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i RK Gračanica igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u srijedu, 29.03.2023. godine, s početkom u 19:00 sati.

Izvor: Izviđač. CO
error: Content is protected !!