U organizaciji JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški, Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne i HKD “Napredak” podružnice Ljubuški upriličit će se, u srijedu 19. travnja, s početkom u 20 sati, u Gradskoj knjižnici Ljubuški, manifestacija “Književna srijeda”.

Na manifestaciji će sudjelovati književnici – članovi DHK HB s područja Grada Ljubuškog: Mate Grbavac, Zvonimir Mikulić, Bruno Majić, Dušan Musa, Ante Tomić, Ljiljana Tolj, Ilija Fofić i Ivica Vizentaner.

Izuzev naprijed navedenih na manifestaciji će sudjelovati književnici Ivan Baković, predsjednik DHK HB i Ivan Sivrić, član Upravnog odbora DHK HB, koji će moderirati manifestacijom te Ivana Barišić, predsjednica HKD “Napredak” podružnica Ljubuški.

“Pozivamo sve ljubitelje pisane riječi na ovu tradicionalnu manifestaciju, koja se inače srijedom upriličava u “Kosači”, a ovom zgodom manifestaciju će ugostiti Gradska knjižnica Ljubuški – koja je postala središte kulturnih događaja na području Grada Ljubuškog. Na manifestaciji će biti prezentirani lik i djelo književnika članova DHK HB s područja grada Ljubuškog”, istaknuli su organizatori.

Izvor: Iks portal

error: Content is protected !!