Federalni zavod za zapošljavanje objavio je da će Javni poziv za učešće u mjeri Tražim poslodavca 2023. biti otvoren 29.,30. i 31. svibnja 2023. godine od 8 do 16 sati.

S tim u vezi, obavještavaju se fizičke osobe koje su prijavljene na evidenciju nezaposlenih u Federaciji Bosne i Hercegovine da će online obrazac za prijavu (TP1) biti dostupan na web portalu Federalnog zavoda za zapošljavanje (www.fzzz.ba) u izborniku Projekti.

Prijave poslodavaca, kao drugi korak u realizaciji ovog programa, bit će omogućene 1. lipnja 2023. godine. godine putem online obrasca TP2 koji će biti dostupan i na web portalu Zavoda u izborniku Projekti.

Iz Zavoda napominju da su fizičke osobe, kao preduvjet za učešće, dužne izvršiti registraciju na web portalu www.fzzz.ba najmanje osam dana prije objave javnog poziva, ukoliko to nisu do sada učinile.

Također napominju da je rok za prijavu 19. svibnja 2023. godine. do 16 sati.

– Poslodavci su dužni izvršiti prijavu dan prije podnošenja zahtjeva (TP2). Korisnici koji su se prethodno registrirali ne moraju to činiti ponovo, a preporučujemo da na vrijeme provjere da li im je profil aktivan i da li su svi uneseni podaci i dalje aktualni – priopćeno je iz Federalnog zavoda za zapošljavanje.

Detaljnije o ovoj mjeri, načinu primjene i provedbe, dostupno je na web stranici Zavoda.

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine

error: Content is protected !!