Završen je turnir Lige mladih HB za kadete koji je održan 20. i 21. svibnja u Livnu. Oslabljena ekipa domaćina završila je na posljednjem mjestu, te ozlijeđenim igračima želimo brz oporavak. Ekipa RK Izviđač 1 zasluženo je osvojila prvo mjesto.

Najbolji igrač turnira bio je Petar Grbavac iz RK Izviđač 1.

Najbolji golman turnira bio je Marko Čuljak iz RK Izviđač 1.

Najbolji strijelac turnira bio je Enis Suljevic s 38 postignutih golova iz RK Žepče. Domaćin turnira osigurao je nagrade za najbolje igrače, dobili su na poklon loptu i majicu. Čestitamo igračima na osvojenim nagradama. Čestitamo ekipi Izviđača na 1. mjestu i ostalim ekipama koje su izborile državno prvenstvo i sudjelovali na turniru. Sretno ekipama dalje na državnom prvenstvu. Također domaćin je osigurao poklon za ekipe koje su nastupile sa jednim EKO Sir Puđa. Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u organizaciji turnira posebno našem predsjedniku Jakovu Sučiću i tajniku Marjanu Geli koji su omogućili ovo sve. Poredak ekipa:

1. RK Izviđač Central Osiguranje 1

2. RK SRK Zrinjski Mostar

3. RK Izviđač Central Osiguranje 2

4. RK Žepče

5. RK Rvacka

Sljedeći vikend naši dječaci (2010/11) idu također na završnicu prvenstva Lige mladih HB u Ljubuški gdje će domaćin biti RK Izviđač.

RK Rvacka

error: Content is protected !!